In de kijker: 5 trendy blikvangers voor je keuken

De keuken is een plek waar innovatie en design hand in hand gaan. Daarom stellen wij je graag voor aan 5 moderne keukenproducten die je keuken niet enkel een meerwaarde geven, maar die je leven ook nog eens een stuk gemakkelijker maken. Verspil dus niet langer tijd met de afwas, maar geniet van een lekker glaasje wijn!

1. Vaatwasser met comfortlift

    Als je de vaatwasser moet in- of uitladen moet je je vaak bukken. Met de AEG comfortlift klaar je deze klus net iets gemakkelijker. Je trekt simpelweg aan de hendel onder het handvat waardoor het onderrek omhoog wordt gelift. Hierdoor moet je minder inspanningen leveren. De AEG comfortlift maakt je vaatwasser dus een stuk ergonomischer en je kan er bovendien meer servies in kwijt door de uitneembare besteklade boven in de machine.

    2. Wijnklimaatkast

      Een wijnklimaatkast bewaart enerzijds je wijncollectie op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid, en anderzijds is een wijnklimaatkast een echte eyecatcher voor je keuken met een glazen deur of sfeervolle binnenverlichting. Bovendien bestaan er wijnklimaatkasten met 2 zones waardoor je rode en witte wijn een andere temperatuur kan geven. Als je niet veel plaats hebt, kan je ook altijd opteren voor een koelkast met ingebouwde wijnklimaatkast.

      3. Kraan van Quooker

      De Quooker geeft koud, warm of kokend water van 100°C van zodra je de kraan opendraait. En dat is nog niet alles, want de nieuwste versie van Quooker geeft ook gefilterd en gekoeld water, zowel plat als bruisend. Een Quooker kan ook bijzonder handig zijn als je snel even wil dweilen of afwassen. Bovendien bespaar je heel wat ruimte in je keuken omdat je je waterkoker niet meer nodig hebt en het bijhorende waterreservoir heel compact is.

      4. Kookplaat met afzuiging

      Als je aardappelen kookt en het deksel optilt, hangen je ramen en kasten niet meer vol condensatie omdat de dampen en kooklucht weggezogen worden langs de onderkant. Een ander groot voordeel is dat je heel wat ruimte bespaart in je keuken doordat de dampkap niet in de weg zit. Dit maakt de afzuiging gemakkelijk te reinigen én het geeft je keuken een strakke look.

      5. Bora X BO stoombakoven

      De BORA X BO stoombakoven is een combinatie van stomen en bakken. Deze veelzijdige oven beschikt over een stoomafzuiging zodat je geen dampen in je gezicht krijgt en ook slechte geuren krijgen geen kans. De BORA X BO heeft een automatisch reinigingsprogramma en het strakke moderne design met zwart frame is een echte eyecatcher in je keuken.

      Wil je ook één van deze blikvangers in jouw keuken? Maak een afspraak in onze showroom en kom ze met eigen ogen aanschouwen!

      Maak een afspraak in onze showroom

      Onze keukenadviseurs geven je meer informatie bij de gewenste producten.

      Contacteer ons
      In de kijker: 5 trendy blikvangers voor je keuken