Maak kennis met BetteAntislip Sense: de revolutionaire douchetegel

Je badkamer is de ruimte bij uitstek om heerlijk te ontspannen in een stijlvolle setting. Toch is het ook belangrijk om bij de inrichting na te denken over functionaliteit en veiligheid. Daarom komt Bette met de BetteAntislip Sense, een revolutionaire douchebak (zo dik als een tegel) die zowel veiligheid als design combineert.

Maximale grip op natte ondergrond

Na de lancering van de BetteAir, een douchebak van amper 1 cm dikte die als vloertegel wordt ingebouwd, is er nu de BetteAntislip Sense, een douchetegel die veiligheid én design vooropstelt. Van zodra je op het natte oppervlak stapt, wordt de microlaag met antislip geactiveerd. Zolang je douche of bad droog is, zal je die laag visueel en gevoelsmatig niet eens opmerken. De BetteAntislip past naadloos in vrijwel elke badkamer en zorgt voor een strakke afwerking van je douche of bad.

De voordelen van BetteAntislip Sense

De Bette Antislip Sense is bijzonder eenvoudig in onderhoud doordat vuil zich niet kan afzetten op opgeruwde gedeeltes. Dit maakt dat je douchevloer hygiënisch blijft en als je toch moet poetsen, is dat met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel zo gebeurd. Je kan de BetteAntislip Sense combineren met zowat alle douchevloeren, douchebakken en baden in de kleur wit (000). Tenslotte geniet je van 30 jaar garantie waardoor je lang kan genieten van deze revolutionaire douchetegel.

Wil jij genieten van een veilige, comfortabele en stijlvolle badkamer? Ontdek de BetteAntislip Sense in onze showroom.

Technische kenmerken:

  • Onzichtbare oppervlaktebehandeling
  • Kan worden gecombineerd met wit (000)
  • Maximale antislipeigenschappen: DIN EN 16165 klasse C
  • Gelijkwaardige helling tot 27°
  • Compatibel met alle douches en baden
  • Niet combineerbaar met BetteGlazuur® Plus
Maak kennis met BetteAntislip Sense: de revolutionaire douchetegel