Maak kennis met BORA X BO: de nieuwe veelzijdige stoombakoven

Ben jij een fervente hobbykok met een passie voor bakken en braden? Droom je van een professionele stoombakoven in je nieuwe keuken? Wil je je gasten in een handomdraai overheerlijke gerechten voorschotelen? Dan stellen wij je graag de BORA X BO voor: een ware revolutie in de keuken!

De BORA X Bo is namelijk niet zomaar een oven. Het is een combinatie van stomen, bakken, afzuiging en zelfs reinigingsfuncties in één enkel toestel. Vergeet hendels, knoppen of ingewikkelde programma’s. De BORA X BO staat garant voor perfecte bakresultaten in slechts enkele stappen. En deze stoombakoven is ook nog eens een streling voor het oog. Het zwarte frame met geïntegreerde display in een minimalistisch design is een echte eyecatcher in je keuken. 

Zelfreinigend en geen geurhinder 

Als je een heerlijke ovenschotel bereidt en je even wil kijken of die al gaar is, kan het gebeuren dat er heel wat stoom ontsnapt. Dat is nu verleden tijd! De BORA X BO voorkomt namelijk dat je stoom in je gezicht krijgt als je de oven opent. Door de automatische stoomafzuiging wordt de stoom nog voor het openen langs de achterzijde afgekoeld, gefilterd en uiteindelijk afgeleid. De geurfilter absorbeert hierbij eventuele onaangename geuren die anders in de keuken blijven hangen. Daarnaast beschikt de BORA X BO over een automatisch reinigingsprogramma waardoor de oven in geen tijd opnieuw stralend proper is. 

Gebruiksgemak voor topgerechten 

De BORA X BO bedien je met een stijlvol 19-inch-touchscreen, net zoals het scherm van een gsm. Dankzij de vooraf geconfigureerde programma’s en de intuïtieve gebruikershandleiding wordt koken kinderspel!. De optimale temperatuur, de kooktijd en stoomtoevoeging voor verschillende gerechten is in de automatische programma’s opgeslagen. Bij sommige programma’s kan jij de voorgestelde waarde, zoals beetgaar of medium, zelf aanpassen naargelang je eigen smaak. En door de optimale warmteverdeling worden de drie niveaus in de oven tegelijk op dezelfde manier bereid. Smakelijk! 

Wil je meer te weten komen over de BORA X BO of ben je al overtuigd van deze innovatieve stoombakoven en wil je die meteen in je nieuwe keuken van Sleurs & Vangompel laten plaatsen? Maak een afspraak met één van onze adviseurs in onze showroom en geniet weldra van deze culinaire revolutie!

Maak kennis met BORA X BO: de nieuwe veelzijdige stoombakoven