Maatkasten in de berging: opgeruimd staat netjes

Hoe kan je ervoor zorgen dat de berging niet in een rommelboeltje verandert? Simpel, je kiest voor maatkasten van Sleurs & Vangompel die je berging omtoveren in een walhalla van praktisch comfort. Maatkasten bieden immers plaats voor een wasmachine, de droogkast, schoenen of kuisproducten. En zelfs die onhandige strijkplank krijgt eindelijk een plaatsje.

Optimaal gebruik van ruimte

Een maatkast is de ideale oplossing voor kleine ruimtes zoals de berging. Je creëert er opslagruimte mee voor onder andere schoonmaakmiddelen, tuingereedschap of spullen voor het huishouden en schuifdeuren zorgen voor extra ruimte. Als je bovendien de wasmachine en droogkast in een maatkast inbouwt creëer je nog meer plaats en blijft alles netjes en ordelijk. Je kan beide machines eventueel op elkaar plaatsen om je rug te ontlasten bij het in- en uitladen van de machine. De maatkast kan ook voorzien worden van een werkblad waarop je de propere was kan opvouwen.

Overzichtelijk en functioneel

Maatkasten zorgen ervoor dat je ruimte creëert voor specifieke opslagbehoeften en voorkeuren. Zo kan je opteren voor planken om opbergdozen te ordenen, hangers of haken voor kledij en lange smalle kolomkasten voor hoge items zoals de stofzuiger. Alle kleine spullen kan je in mandjes of dozen bewaren en eventueel voorzien van labels om te weten wat erin zit. Door alles een eigen plekje te geven, kan je gemakkelijker bepaalde items terugvinden en behoud je het overzicht van wat er zich in de berging bevindt.

Op maat van jouw comfort

Omdat maatkasten op maat worden gemaakt, kun je de indeling en functionaliteit ervan aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Heb je nood aan planken, lades, hangruimte of eerder hoge kasten voor een bezem of stofzuiger? Een maatkast wordt volledig ontworpen op maat van jouw comfort. Denk dus even op voorhand na wat je precies nodig hebt en hoe je je berging gebruikt, vervolgens tekent Sleurs & Vangompel een maatkast uit die volledig beantwoordt aan jouw noden.

Zoek je een strakke maatkast of liever eentje in landelijke stijl? Onze experts staan voor je klaar met inspiratie en advies op maat. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Meer inspiratie opdoen?

Neem een kijkje tussen enkele van onze projecten.

Bekijk onze realisaties
Maatkasten in de berging: opgeruimd staat netjes