Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen

Interieurrenovatie kan je woning én leven positief transformeren

Een interieurrenovatie die met een professionele kennis van zaken en een hoogwaardige afwerking gerealiseerd wordt heeft de kracht niet alleen een interieur, maar een mensenleven op dagelijkse basis te veranderen in de meest positieve zin van het woord. Sleurs & Vangompel is dé specialist op het gebied van interieurrenovatie sinds 1934! 

Kleerkasten op maat: een optimaal benut van uw beschikbare ruimte

Kleerkasten op maat worden doorgaans maximaal ingezet om een vertrek functioneel in te richten zonder daarom aan stijl in te boeten, en bruikbare ruimte in uw woning te creëren, daar waar het deze ruimschoots aan ontbreekt

Een uitgebreide badkamershowroom in het hart van Limburg

Een badkamer kiezen is niet makkelijk, maar in onze uitgebreide badkamershowroom van Sleurs en Vangompel gelegen in Bocholt, Limburg, kun je toch de juiste keuze maken. Hier stellen wij onze jarenlange expertise en vakmanschap tentoon, vertaald naar prachtige badkamers die tot in het kleinste detail zijn afgewerkt. Ben je op zoek naar de perfecte badkamer voor jouw woning? Kom dan zeker eens langs bij de badkamershowroom van Sleurs en Vangompel in Limburg.  

Sleurs en Vangompel – jouw partner voor badkamerrenovatie

Je komt pas tot rust in een comfortabele en mooie badkamer. Daarom is badkamerrenovatie vaak aangewezen. Niet alleen voor je eigen rust en comfort, maar ook voor de algemene hygiëne en het netjes opbergen van je spullen, is immers enkel de beste badkamer goed genoeg. Voor een badkamerrenovatie van hoge kwaliteit te Limburg, ben je bij Sleurs & Vangompel aan het juiste adres.  

Je badkamer vernieuwen doe je met Sleurs & Vangompel

Bij Sleurs en Vangompel hebben we jarenlange ervaring met het vernieuwen van badkamers. Of je nu een kleine opfrissing nodig hebt voor je badkamer of toe bent aan een complete renovatie, wij begrijpen dat een stijlvolle en comfortabele badkamer essentieel is voor jouw welzijn. Bij ons ben je dus aan het goede adres als je zoekt naar een badkamervernieuwing van kwaliteit, met een persoonlijke service van begin tot eind.   

Stijlvolle keukens door Sleurs & Vangompel - modern maar tijdloos

Een moderne keuken is niet enkel eigentijds, maar ook tijdloos. Voor Sleurs & Vangompel is het evident om keukens te ontwerpen en plaatsen die de tand des tijds moeiteloos trotseren, zowel qua design als in kwaliteit. Door de juiste afweging van materialen en vormgeving, verzorgen we jouw moderne woonkeuken waar je elke keer prettig thuiskomt.  

Een landelijke keuken - kwaliteit en warmte bij Sleurs en Vangompel

Een landelijke keuken van Sleurs & Vangompel roept meteen een huiselijke en warme sfeer op. Met haar natuurlijke materialen en landelijke details trotseert zo’n keuken moeiteloos de tijd. Zowel qua design is een landelijke keuken tijdloos, maar ook de materialen zijn duurzaam, waardoor u lang kunt genieten van uw keuken.  

Jouw badkamerspecialist in Limburg: Sleurs & Vangompel staat klaar

Sleurs en Vangompel is jouw badkamerspecialist in Limburg. Waarom? De badkamer is bij uitstek de ruimte in het huis waar je tot rust komt. Een lang bad na een zware dag of een verfrissende douche is natuurlijk het prettigst in een badkamer die niets tekortkomt. Persoonlijke hygiëne en een dagelijks moment van luxe zijn dan ook essentieel in een mensenleven, en daarom denkt en werkt Sleurs & Vangompel met jou mee om de perfecte badkamer te realiseren. 

Badkamerrenovatie in Limburg is Sleurs & Vangompel’s specialiteit

Badkamerrenovatie in Limburg is een niche die door weinigen zo perfect wordt uitgevoerd als door Sleurs & Vangompel: onze passie ligt onveranderlijk bij het realiseren van wonderbaarlijke badkamerrenovaties binnen de regio Limburg die je mond doen openvallen. 

Keuken- en badkamerrenovatie die naadloos aansluit bij je woning

De renovatie van je badkamer en/of keuken is een investering die blijft lonen, je leven lang en op goede en kwade dagen. Sleurs & Vangompel is jouw specialist van dienst, en zorgt ervoor dat jouw gedroomde badkamer- en keukenrenovatie van A tot Z perfect verloopt, zonder dat jij je ook maar een druppel zorgen moet maken.  

Keukens in Bocholt en omgeving van hoogstaande kwaliteit en look

Keukens in Bocholt en omstreken worden het liefst geplaatst door Sleurs & Vangompel: dé specialist bij uitstek, die van elke keuken een fabuleuze omgeving maakt waarin het heerlijk vertoeven is, zelfs wanneer je geen keukenprins(es) bent.