Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Badkamerrenovatie in Limburg is Sleurs & Vangompel’s specialiteit

Badkamerrenovatie in Limburg is onze passie 

Een badkamerrenovatie in Limburg zal zelden zo geslaagd zijn als wanneer deze het resultaat is van de creative juices van Sleurs & Vangompel. In een badkamer gerenoveerd door Sleurs & Vangompel is het immers heerlijk de dag aanvatten, met bijvoorbeeld een verfrissende douche in de luwte van de vroege ochtend; of de avond net op zalige wijze afsluiten, met een relaxerende verwensessie in een ruim ligbad met veel schuim. Dit plaatje vormt echter slechts een fractie van de droombadkamer die we voor jou kunnen realiseren. Zo worden onze ontwerpen steeds op maat gemaakt, waarbij we optimaal gebruik maken van jouw beschikbare (en zelfs dode) ruimte, en een stijlvol design.  

DSC08665.jpg

Badkamerrenovaties in Limburg die functionaliteit combineren met esthetiek 

De badkamerrenovaties die we uitvoeren in regio Limburg zijn het product van een gulden combinatie, waarin gebruiksvriendelijkheid en een prachtige esthetiek elkaar blij ontmoeten. Een ruime inloopdouche waar je met twee in kunt (misschien zelfs een regendouche of sunshower), een dubbele lavabo, inbouwkasten om je verzorgings- en doucheproducten en handdoeken te organiseren, bijpassende vloer- en wandafwerking, … Er is niets dat niet tot de mogelijkheden behoort, net zoals er geen product in ons aanbod zit dat niet uit de beste kwaliteit vervaardigd is. Onze badkamerrenovaties in Limburg staan bekend om hun superioriteit, zowel op esthetisch als praktisch gebied.  

DSC08655-bewerkt.jpg

DSC09068.jpg

Een duurzame renovatie van jouw badkamer in de regio Limburg 

Dat we de regio Limburg van de meest fabuleuze badkamerrenovaties voorzien, heeft tevens te maken met het feit dat we, naast een onberispelijk ontwerp en hoogstaande materialen, ook talloze verschillende stijlen aanbieden, die je alsnog kunt customizen naar jouw unieke en persoonlijke smaak. Een geslaagde badkamerrenovatie hoeft immers niet altijd de moderne richting uit te gaan: ook met respect voor authenticiteit en een rustieke feel kunnen wij een schitterende badkamer neerzetten. Zo zou het bijvoorbeeld ook niet de eerste keer zijn dat we een badkamerrenovatie in Limburg uitvoeren waarbij we verschillende stijlen versmelten tot één samenhangend geheel.  

Badkamerrenovatie in Limburg? Wij zijn uw man!

Wanneer we een badkamerrenovatie in regio Limburg uitvoeren tonen we altijd de hoogste interesse in de daadwerkelijke wensen van onze klant, en proberen we deze te benaderen op een manier die de perfectie benadert. Dit doen we met een uitstekende en hoogstpersoonlijke service, maar ook door exclusief te werken met kwaliteitsvolle materialen die een hoogwaardige afwerkingsgraad genieten. Zo komen we op het einde van de badkamerrenovaties die we in Limburg realiseren steevast uit bij een eindproduct dat niet alleen bijzonder onderhoudsvriendelijk is, maar dankzij zijn vervaardiging uit duurzame elementen ook erg lang meegaat.  

Woon je in Limburg en heb je interesse in een wondermooie renovatie van je badkamer, zodat je al je zorgen van je af kunt spoelen in een inspirerende en stimulerende omgeving? Neem nu contact met ons op, en wij bekijken graag de mogelijkheden voor een spectaculaire badkamerrenovatie binnen jouw budget! 

DSC09086.jpg