Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Een landelijke keuken - kwaliteit en warmte bij Sleurs en Vangompel

DSC08485.jpg

Een mooie landelijke keuken uit Limburg 

Limburg, en meer specifiek Bocholt, is een landelijke regio waarin de mensen weten wat lekker eten is. ’s Avonds gezellig koken is dan ook een belangrijk moment van de dag, en waar kan dat beter dan in een landelijke keuken? De mooie keuken verheft de ruimte tot een rustgevende plek waar je heerlijk samenkomt met vrienden en familie, of even tijd voor jezelf neemt. Met onze talloze mogelijkheden qua ontwerp, apparatuur, afwerking en materialen, is de keuze haast eindeloos. Wij begrijpen dat het uitkiezen en balanceren van al die elementen een moeilijke taak is. Daarom geven wij bij Sleurs en Vangompel graag vakkundig advies over jouw landelijke keuken. We kijken samen naar de mogelijkheden van de beschikbare ruimte, en het ontwerp van jouw warme leefkeuken. Naast elegant en stijlvol, moet je keuken namelijk ook praktisch zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met opbergmogelijkheden, de juiste duurzame materialen voor het werkblad, de handigste grepen of greeploze opties voor keukenkasten, etc.. Zo is je toekomstige keuken gegarandeerd functioneel, en helemaal naar je zin.

DSC08480.jpg

Jouw landelijke keuken – bij Sleurs en Vangompel 

Wij zijn al sinds 1934 toonaangevend in de sector, en weten na al die jaren ervaring met landelijke keukens precies wat belangrijk is. We combineren duurzame materialen met een wam en landelijk design, maar eigenlijk ontwerpen we vooral samen de keuken van je dromen. Witte keukens met donkere greepjes en een heerlijk ruim keukeneiland, rustieke L-vormige keukens met een tijdloze donkere afwerking, of keukens met authentieke werkbladen en mooie details zoals een koperen kraan: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Tevens zijn alle showroommodellen volledig af te stellen naar uw eigen wensen omdat de materialen, kleuren en details vrij te kiezen zijn.  

Expertise en service voor jouw landelijke keuken 

Naast een perfecte landelijke keuken met rustieke belijning en warme details, bieden wij ook een uitstekende service. Een tevreden klant is voor ons het belangrijkste, al sinds 1934. Daarom hoef je na het kiezen van je landelijke droomkeuken nergens meer aan te denken. We luisteren naar jouw wensen en maken een gedetailleerde planning op maat. We meten de ruimte bij je thuis op zodat we zeker weten dat alles naadloos zal passen. Daarna spreken we samen de planning af, zodat de afbraak van je oude keuken en de plaatsing van de nieuwe vlot kan gebeuren. Je hoeft dus geen contact op te nemen met andere firma's om de afbraak te realiseren: wij doen dit allemaal. Zo verzorgen we de kleinste details in je keuken, zoals het afwerken van tegels, kraanwerk en het controleren van greepjes, etc., in ons streven naar jouw perfecte landelijke keuken.  

DSC09349.jpg

Maar één adres voor een moderne keuken  

Zou je graag eens onze showroom bezoeken voor inspiratie of voor een persoonlijk gesprek met ons vakkundige team? Wij heten u van harte welkom in onze vestiging in Bocholt, aan de Kaulillerweg 39. Ook kunt u ons altijd bellen op 089/465600 voor vrijblijvend advies of meer informatie, ons contactformulier invullen, of mailen naar info@slvg.be. Wij helpen u graag verder om uw perfecte landelijke keuken te realiseren.