Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Een uitgebreide badkamershowroom in het hart van Limburg

DSC08686-bewerkt.jpg

Onze badkamershowroom – één van de grootste te Limburg 

Wij verwelkomen je met trots in onze badkamershowroom, die met zijn 2000 vierkante beter tot de grootsten van Limburg behoort. In deze ruime toonzaal laten wij je alle mogelijkheden zien voor het inrichten van je badkamer. Bij het kiezen van een badkamer komt immers heel wat kijken: een optimaal gebruik van de ruimte met kwalitatieve badkamermeubelen, praktische opbergmogelijkheden en esthetisch mooie tegels, comfortabele designs en goede verlichting, om maar een paar voorbeelden te noemen. In onze badkamershowroom tonen we je gericht de mogelijkheden die kunnen bijdragen tot de badkamer van jouw dromen. Van stijlvolle modellen tot hedendaagse materialen en een mooi palet aan kleuren: alles kan naar wens gekozen worden.  

DSC08649.jpg

Een persoonlijke service van begin tot eind 

Naast een uitzonderlijk breed aanbod aan badkamerinrichtingen (te zien in onze badkamershowroom) met dito meubelen en materialen, bieden wij een uitstekende service. Nadat je geïnspireerd een keuze hebt kunnen maken, ontnemen wij je al je zorgen. Met ons team van ervaren vakmensen luisteren we naar jouw wensen en maken we een gedetailleerde offerte op, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Wij komen bij je thuis de maten nemen en spreken samen de planning af: het moet natuurlijk ook voor jou goed uitkomen. Met Sleurs en Vangompel samenwerken betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken, en er vanop aan kunt dat wij het afbraakwerk netjes uitvoeren, en daarnaast nieuwe leidingen leggen, het sanitair plaatsen, de tegels netjes afwerken, de binnendeuren plaatsen en bijvoorbeeld ook kasten op maat installeren. Nog iets vergeten? Wij hebben eraan gedacht.  

Onze expertise – in de showroom en in je eigen badkamer 

Sleurs en Vangompel begon reeds in 1934 als een familiebedrijf. Badkamers zijn sindsdien erg veranderd, en dat merk je ook in onze showroom. Om de beste kwaliteit te garanderen vernieuwen we onszelf graag in ons kunnen, wat we doen door bijv. de meest duurzame materialen in te zetten of handige kneepjes aan te bieden. Want of het nu gaat over een ruime instapdouche, een naadloos afgewerkte wand van solid surface, praktische wastafels of een comfortabel ligbad: Sleurs en Vangompel is jouw partner in Limburg voor opfrisbeurten of totaalrenovaties. Onze expertise is dan ook te zien in onze badkamershowroom, waar we klassieke en moderne modellen tentoonstellen. Zo is het veel gemakkelijker om je toekomstige badkamer te visualiseren, en kun je zelf de hoogstaande kwaliteit van onze materialen bevestigen.  

DSC08677.jpg

Een bezoekje aan onze badkamershowroom

In Bocholt, het hart van Limburg, ben je meer dan welkom voor een bezoek aan onze badkamershowroom. Heb je daarnaast nog vragen of behoefte aan advies? Je kunt ons altijd vrijblijvend contacteren via ons contactformulier, of bellen naar 089/46 56 00. Onze showroom is open van maandag tot vrijdag!  

DSC08674.jpg