Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Keuken- en badkamerrenovatie die naadloos aansluit bij je woning

DSC08686-bewerkt.jpg

De keuken-/badkamerrenovatie van je dromen 

Een keuken- en/of badkamerrenovatie kan die kleine maar cruciale stap betekenen naar een leven met meer aandacht voor je persoonlijke welzijn, en dan is het van opperste belang dat deze tot in de perfectie wordt uitgevoerd. Wat is er immers heerlijker dan een avondje lekker aan de slag gaan met verse ingrediënten, in een keuken die niet alleen perfect aanleunt bij jouw persoonlijke esthetiek, maar ook enorm praktisch ingericht is.

Veel werk- en opbergruimte, een mooi keukeneiland met enkele zitjes voor je gasten, mooie maar onderhoudsvriendelijke werkbladen, de beste elektrische toestellen (zoals bijv. een wijnkoeler of Japanse grillplaat), een goede flow in de indeling, … en dat opgetrokken uit de meest duurzame en kwaliteitsvolle materialen ter beschikking, met hoogwaardige afwerking. Een keukenrenovatie door Sleurs & Vangompel is het ultieme recept voor een leven om van te smullen, dag na dag! 

DSC08642.jpg

Je keuken en badkamer renoveren met een zee aan inspiratie ter beschikking 

Maar niet alleen een keuken-, ook een badkamerrenovatie blijkt een essentiële stap richting een gelukkige ziel in een gezond lichaam. Een verkwikkende douche in de vroege ochtend, enkele uren langgerekt in het ligbad doorbrengen op zondagmorgen, of een ontspannend wellnessritueel voor je na een lange werkdag afklokt: de badkamer is ongetwijfeld een van de ruimtes waarin we het meeste tijd voor onszelf maken, en verdient het als zodanig om met zorg en oog voor detail ingericht te worden. Inspiratie voor een meer dan geslaagde (keuken- of) badkamerrenovatie kun je dan ook opdoen in onze prachtige showroom van 2000 m2, die maar liefst 120 opstellingen telt en talloze kleur- en materiaalstalen ter beschikking stelt.  

DSC09001.jpg

De keuken-/badkamerrenovatie die niet je woning, maar je leven transformeert 

Sleurs & Vangompel staat je aldus niet alleen bij in je keuken-, maar ook je badkamerrenovatie, en tovert je bestaande badkamer om in een persoonlijke spa. De oplossingen die we aandienen zijn op maat gemaakt, de mogelijkheden werkelijk eindeloos: en dubbele (inloop)douche met regenkop of sunshower, passende vloer- en wandafwerking, een dubbele lavabo, voldoende opbergruimte, of eventueel een inbouwkast waarin je zelfs een klein strijkijzertje kunt opbergen, etc. Binnen welke prijsklasse je je ook begeeft, Sleurs & Vangompel levert een keuken- en/of badkamerrenovatie die jouw wildste dromen overtreft, en aanvoelt als een waar paradijsje op aarde.  

DSC08655-bewerkt.jpg

Een keuken-/badkamerrenovatie die naadloos aansluit bij je woning 

Zowel in je keuken- als badkamerrenovatie blijven we telkens nauwkeurig binnen de grenzen van jouw budget en kijken we met een frisse blik naar de beschikbare ruimte, met het doel deze dan ook optimaal te benutten. En hoewel gebruiksvriendelijk tot in de puntjes, zal deze inrichting ook esthetisch een ware droom zijn: denk creatieve designs opgetrokken uit kwalitatieve materialen, luxueuze finishes, een samenhangend geheel dat klasse uitstraalt, … en dat allemaal in de look die je persoonlijk prefereert. Zo kunnen we de stijl van de rest van je woning in je badkamer- en keukenrenovatie volledig doortrekken, of net kiezen voor een contrasterend uitzicht, dat vooralsnog op prachtig wijze geïntegreerd zal worden en naadloos bij jouw bestaande interieur zal aansluiten.  

DSC09086.jpg

Sleurs & Vangompel ontzorgt jou bij de renovatie van je keuken en badkamer 

Wij nemen je de renovatie van uw badkamer- en keuken volledig uit handen, gaande van de eerste prille ontwerpen tot de afbraak van je oude keuken en badkamer, en de plaatsing en afwerking van de nieuwe. Als gerenommeerde one-stop-shop bezorgen wij je een gedetailleerde offerte op maat, waarbij we altijd transparant blijven in onze communicatie en duidelijk in onze afspraken. Zo zul je dankzij onze nauwe betrokkenheid en hoogstpersoonlijke service nooit voor onvoorziene verrassingen komen te staan, en loopt je badkamer- en keukenrenovatie gesmeerd!  

Ook toe aan een keuken- en badkamerrenovatie die je hart sneller doet slaan?  

Neem nu vrijblijvend contact met ons op, en wij overlopen graag samen met jou de mogelijkheden voor een prachtige formule op maat! Wij zijn steeds bereikbaar op 089/46 56 00 of info@slvg.be.