Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Kleerkasten op maat: een optimaal benut van uw beschikbare ruimte

DSC08719.jpg

Kleerkasten op maat verenigen functionaliteit met een unieke look 

Kleerkasten op maat laten maken stelt je immers in staat elk – anders onbenut - hoekje van de kamer optimaal in te zetten, en dit op een manier die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak, stijl en de rest van je woning. Sleurs & Vangompel staat dan ook garant voor functionele en praktische kleerkasten die speciaal voor jou op maat ontworpen worden, zonder daarbij een uniek en stijlvol design uit het oog te verliezen. Het oog wil immers ook wat, en als je ervoor kunt kiezen je woning dankzij op maat gemaakte kleerkasten een verzorgde uitstraling te geven door tegelijk je opbergruimte te maximaliseren, lijkt de keuze voor de hand liggend. Toch?  

Kleerkasten op maat vergemakkelijken je leven  

Kleerkasten op maat worden steeds meer aangewend in het hedendaagse interieurlandschap, en wel met reden. Een op maat gemaakte kleerkast in je slaapkamer, badkamer, vestiaire of zelfs dressing kan immers een ware verademing betekenen voor je dagdagelijkse levensstijl, en rust, helderheid en organisatie brengen in niet alleen je woning, maar ook je geest. Om niet te spreken van het genot dat je dagelijks haalt uit een esthetisch bekoorlijke ruimte, waarin alles perfect bij elkaar past en tot zijn recht komt in een mooi geheel.  

DSC08722.jpg

DSC09007.jpg

Op maat gemaakte kleerkasten in Limburg waren nog nooit zo stijlvol 

Kleerkasten op maat worden door Sleurs & Vangompel ontworpen, geplaatst en tot in de perfectie afgewerkt in heel Limburg, wat wilt zeggen dat we ook over een eindeloos spectrum aan stijlen, modellen, kleuren, materialen, … beschikken om volop aan de unieke noden, vereisten en smaak van iedere klant tegemoet te kunnen komen. Sleurs & Vangompel tilt het concept van kleerkasten op maat naar een hoger niveau, en biedt tal van keuzemogelijkheden aan om je op maat gemaakte kast naar eigen zin vorm te geven, in te delen en te personaliseren.  

Een droom van een dressing met op maat gemaakte kleerkasten 

Kleerkasten op maat door Sleurs & Vangompel komen als zodanig in alle stijlen die je je maar kunt inbeelden, gaande van rustiek en met oog voor authentieke elementen tot fris en modern, en alles dat zich daartussen bevindt. Of je nu kiest voor een kleerkast op maat die perfect de stijl van je woning doortrekt, of net een eyecatcher vormt die daarmee breekt: onze professionelen zijn, dankzij hun jarenlange ervaring en verregaande expertise, steevast in staat jouw kleerkasten op maat naadloos in ieder interieur te integreren, ongeacht hun unieke look.  

DSC09118.jpg

Kleerkasten op maat die met de glimlach geplaatst worden 

De diepgang die we met onze brede waaier aan kleerkasten op maat tentoonspreiden, trekken we bovendien integraal door naar onze buitengewone service, die gebaseerd is op een nauw en bovendien oprecht contact met de klant, en een verlenen van alleen de beste kwaliteit, zowel op vlak van de plaatsing en afwerking van uw kleerkasten op maat als de materialen waaruit ze vervaardigd zijn.  

Wil je je slaapkamer, vestiaire of badkamer graag uitrusten met prachtige en functionele, op maat gemaakte kleerkasten? Neem nu contact met ons op, en wij overlopen graag samen met jou de mogelijkheden voor een kleerkast op jouw maat!  

DSC09403.jpg