Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Sleurs en Vangompel – jouw partner voor badkamerrenovatie

Ongetwijfeld de juiste keuze voor jouw badkamerrenovatie 

“Ongetwijfeld de juiste keuze” mag dan wel te goed klinken om waar te zijn, bij Sleurs en Vangompel is het dat niet. In onze badkamershowroom, die maar liefst 2000 vierkante meter telt, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos! Van een zeer uitgebreid gamma aan comfortabele badkamermeubelen, zoals inloopdouches en heerlijke ligbaden, tot talloze opbergmogelijkheden voor een optimaal gebruik van je ruimte: je vindt het bij ons. Daarnaast zijn al onze badkamermodellen verkrijgbaar in verschillende duurzame en hedendaagse uitvoeringen, en in het kleurenpalet dat jij wenst. Zo vindt je “ongetwijfeld’ de juiste badkamer voor jouw badkamerrenovatie.  

DSC08692-bewerkt.jpg

Onze expertise voor jouw badkamerrenovatie  

Er komt natuurlijk heel wat kijken bij het renoveren van een verouderde badkamer. Welke materialen? Welke tegels? De douche in deze hoek of de andere? Sinds 1934 is Sleurs en Vangompel jouw partner bij uitstek voor een geslaagde badkamerrenovatie. Vanaf het moment dat je de keuze voor je badkamerrenovatie maakt ontzorgen wij je volledig, en hoef je alleen nog maar te wachten op je nieuwe pareltje van een badkamer. Met ons team van ervaren vakmensen luisteren we zorgvuldig naar jouw wensen, en maken we een gedetailleerd plan op met een glasheldere offerte. Vervolgens komen we de maten nemen bij je thuis en spreken we samen af hoe alles gaat verlopen, zodat je de uitvoering van elke stap mooi volgens plan kunt verwachten. Van de afbraak van je oude badkamer tot het plaatsen van nieuwe leidingen, het afwerken van mooie tegeltjes, en het plaatsen van een badkamerkast op maat: jouw badkamerrenovatie is pas geslaagd wanneer wij werkelijk alles tot in de puntjes voor je geregeld hebben.  

Een greep uit onze realisaties  

Je kunt perfect naar onze showroom komen voor inspiratie, maar  ook gemakkelijk vanuit je comfortabele stoel bekijken wat we allemaal al gerealiseerd hebben. Je doet allicht ideeën op! Op onze website kun je bij de realisaties zien wat mogelijk is. Een eigenzinnig rond bad of een strakke douchecabine? Die speciale tegel of afwerking met zwarte kranen? Sleurs en Vangompel heeft er ervaring mee.   

DSC08658-bewerkt.jpg

DSC08709.jpg

Denk je aan een badkamerrenovatie? 

Als je overweegt een badkamerrenovatie te laten uitvoeren, zitten wij graag met jou samen om de opties te bespreken, en je uit te nodigen in onze toonzaal bij wijze van inspiratie. Zo kun je met eigen ogen ziet wat er allemaal mogelijk is voor jouw badkamer! Je kunt ons altijd vrijblijvend contacteren via ons contactformulier, of bellen naar 089/46 56 00. Onze showroom is open van maandag tot vrijdag!