Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Stijlvolle keukens door Sleurs & Vangompel - modern maar tijdloos

Een moderne keuken is het hart van je woning  

De keuken is het hart van elke woning. In een moderne keuken is het dan ook belangrijk dat het ontwerp een warm gevoel oproept, dat je deelt tijdens heerlijke maaltijden met vrienden en familie. Ook is een strakke belijning, het gebruik van duurzame materialen en een stijlvol kleurenpalet essentieel. Wij begrijpen dat het uitkiezen en balanceren van al die elementen een moeilijke taak is. Daarom geven we bij Sleurs en Vangompel graag vakkundig advies over jouw moderne keuken. We kijken samen naar de mogelijkheden voor je beschikbare ruimte, en het ontwerp van je moderne of minimalistische keuken. Naast elegant en strak, moet je keuken immers ook functioneel zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met opbergmogelijkheden, de juiste onderhoudsvriendelijke materialen voor werkbladen, de handigste grepen of greeploze opties voor keukenkasten, etc. Zo is jouw toekomstige keuken gegarandeerd gebruiksvriendelijk, en helemaal je persoonlijke stijl.  

Jouw moderne keuken – bij Sleurs en Vangompel 

Sinds 1934 zijn we toonaangevend in de sector, en weten we  precies waar we op moeten letten. Vooral in moderne keukens staan we sterk. We combineren strakke lijnen met verschillende materialen, lichtelementen en minimalistische details. Samen ontwerpen we de moderne keuken van jouw dromen. In onze grote showroom kunnen wij je een groot aanbod moderne keukens tonen. Witte, greeploze keukens met een heerlijk ruim keukeneiland, strakke L-vormige keukens met een minimalistische afwerking in donker hout, of een modern-industriële ruimte met een authentiek werkblad: jij kiest wat bij jouw huis past. Tevens zijn alle showroommodellen volledig af te stellen naar eigen wensen omdat de materialen, kleuren en details vrij te kiezen zijn.  

DSC08550.jpg

DSC08544.jpg

Expertise en service voor jouw moderne keuken 

Naast zuivere belijning met subtiele materialen die jouw functionele keuken compleet maken, bieden wij ook een uitstekende service. Een tevreden klant is voor ons het belangrijkste aspect van onze job, en dat sinds 1934. Daarom hoef je na het kiezen van je moderne droomkeuken bij Sleurs & Vangompel nergens meer aan te denken. We luisteren naar jouw wensen en maken een gedetailleerde planning op maat. We meten de ruimte bij jou thuis op zodat we zeker weten dat alles naadloos zal passen. Daarna spreken we samen de planning af, zodat de afbraak van je oude keuken en de plaatsing van de nieuwe vlot kunnen gebeuren. Je hoeft dus geen contact op te nemen met andere bedrijven om de afbraak te realiseren: wij doen dit allemaal. Ook verzorgen we de kleinste details in je keuken, zoals het afwerken van tegels, kraanwerk en het controleren van greepjes. Van begin tot eind zetten wij ons in voor jouw perfecte moderne keuken.  

Maar één adres voor een moderne keuken  

Zou je graag eens onze showroom bezoeken voor inspiratie, of voor een persoonlijk gesprek met ons vakkundig team? Wij heten je van harte welkom in onze vestiging in Bocholt, aan de Kaulillerweg 39. Ook kun je ons altijd bellen op 089/46 56 00 voor vrijblijvend advies of meer informatie, of een mailtje sturen naar info@slvg.be. Wij helpen je graag verder om jouw moderne keuken perfect te realiseren.  

DSC08579.jpg