Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Jouw badkamerspecialist in Limburg: Sleurs & Vangompel staat klaar

Badkamerspecialist sinds 1934 

Sleurs en Vangompel begon meer dan 85 jaar geleden als een klein familiebedrijf in Bocholt, Limburg. Badkamers zijn sindsdien erg veranderd, maar wij blijven koplopers in het vakgebied. We zijn uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en een excellente service. Om jou de beste kwaliteit te garanderen, vernieuwen we onszelf graag, door namelijk te werken met de meest duurzame materialen. Of het nu gaat over een ruime instapdouche, een naadloos afgewerkte wand van solid surface, praktische wastafels of een comfortabel ligbad: Sleurs en Vangompel is jouw badkamerspecialist in Limburg voor opfrisbeurten of totaalrenovaties. Onze expertise is te zien in onze badkamershowroom, waar we modellen tentoonstellen die aansluiten bij nagenoeg elke badkamerwens.  

DSC08665.jpg

Wat mag u verwachten van een badkamerspecialist?  

Er zit een groot verschil tussen louter een badkamer aanschaffen, en samenwerken met een badkamerspecialist zoals Sleurs en Vangompel in Limburg. Daar waar je bij andere leveranciers soms het badkamermodel enkel op foto te zien krijgt, je afbraakwerken zelf moet uitvoeren, of een vage offerte of onjuiste levering krijgt, bieden wij een uitstekende service. Van begin tot eind denken en werken we met je mee. Je kan in onze ruime showroom dan ook talloze badkamermodellen bekijken en inspiratie opdoen. Met ons team van ervaren vakmensen luisteren we zorgvuldig naar jouw voorkeuren en geven we advies waar nodig.

We maken een gedetailleerd plan dat precies afgestemd is op de beschikbare ruimte, en stellen dan ook meteen een offerte op zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarna komen we de ruimte ter controle nogmaals opmeten, en spreken we samen af hoe alles zal verlopen. Het moet jou natuurlijk ook goed uitkomen! Wij verzorgen de afbraak van je oude badkamer(meubelen), maar plaatsen uiteraard ook de nieuwe elementen, zoals tegels, handgrepen en alle andere kleine details, naadloos en punctueel. Dat mag je verwachten van een badkamerspecialist met ervaring.   

DSC08992.jpg

Advies van de badkamerspecialist te Limburg?

Graag vrijblijvend advies ontvangen voor je badkamer? Zowel voor kleine ingrepen als totaalrenovaties bieden wij een helpende hand. Ook ben je in Bocholt, het hart van Limburg, meer dan welkom voor een bezoek aan onze badkamershowroom. Daarnaast nog vragen of twijfels? Je kunt ons altijd vrijblijvend contacteren via ons contactformulier, of door te bellen naar 089/46 56 00. Onze showroom is open van maandag tot vrijdag!  

DSC08655-bewerkt.jpg