Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
 • Een interieurrenovatie voor een nieuwe look

  Sleurs & Vangompel beschikt over een toonzaal van 2000m2 met meer dan 100 modellen en opstellingen waardoor u als klant inspiratie kan opdoen en zich een goed beeld kan vormen van uw toekomstig interieur.

 • Een interieurrenovatie voor een nieuwe look

  Sleurs & Vangompel beschikt over een toonzaal van 2000m2 met meer dan 100 modellen en opstellingen waardoor u als klant inspiratie kan opdoen en zich een goed beeld kan vormen van uw toekomstig interieur.

We zijn gespecialiseerd in totaalprojecten

Wij strippen uw hele huis, halen die overbodig geworden muur weg, ontwerpen dat nieuwe tv-meubel en die wandkast op maat, zorgen voor een verlaagd plafond met hippe ledverlichting enz.

Hoe creëert u een droominterieur? Wij zetten 7 binnenhuisinrichtingtips voor u op een rijtje :

Overlay

Bezoek onze toonzaal
met voorbeeldmateriaal en kleurstalen


 • Geen zin in verven of behangen? Breng uw interieur tot leven met één grote foto, poster of schilderij. Dit mag een echte eye catcher zijn!


 • Houd u niet van foto’s? Creëer warmte en leven met wanddecoratie zoals wandrekken en open boekenkasten. Deze kan u aanvullen met een leuke vaas, een plantje…


 • Begin met het kiezen van de grootste meubelstukken, zoals de zitbank of de eetkamer. Kies pas daarna een kleur voor de muren of de accentkleur voor de accessoires. Het is immers veel makkelijker om de kleur van de muren aan te passen aan de meubels, dan andersom.
 • Breng een tikkeltje extra sfeer en gezelligheid in de woonkamer door middel van wat fleurige kussens. U kan zo op een subtiele manier een kleuraccent toevoegen aan het interieur, zonder schilderwerken of hoge kosten. Makkelijk, toch?


 • Wilt u graag wat meer kleur? Maak van één muur een accentmuur door deze in een felle kleur te schilderen of te behangen. Om een mooi geheel te creëren, kan u deze accentkleur laten terugkomen in de accessoires in de rest van het interieur bv. een vloerkleed, een vaas, kussens…


 • Uw droominterieur kan een pak geld kosten. Het budget voor de interieurwerken bepalen doet u dus best voor u begint. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij denken graag met u mee en stellen vooraf het budget en een planning op!


 • Maak uw interieur persoonlijk! Decoreer het huis met leuke foto’s en spullen die uw persoonlijkheid en die van de gezinsleden weerspiegelen.

Overlay

Wij denken met u mee voor
een interieurrenovatie op maat

bespaar op de kosten
van uw interieurinrichting

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze interieurspecialisten helpen u graag verder. We komen bij u thuis de maten nemen en spreken een timing af. Met ons samenwerken betekent een interieurinrichting zonder zorgen : Wij zorgen voor binnendeuren, kasten op maat enz. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor een renovatie van A tot Z. Kwaliteit en oog voor detail zijn onze kernwaarden. In onze ruime toonzaal vindt u inspiratie in meer dan 100 toonzaalmodellen. Maak een keuze aan de hand van onze voorbeelden van materialen en kleurstalen. Als u een plan van uw woning of de te renoveren ruimte meebrengt, maken wij op basis daarvan een kostenraming.

Onze klanten getuigen

“Wij wilden onze badkamer laten renoveren, niet makkelijk, want in deze ruimte hebben we verschillende niveaus. Sleurs en Vangompel deed dit zeer correct met een duidelijke planning waarin alles goed op mekaar afgestemd was.”

Karin

“Wij waren verrast dat Sleurs & Vangompel binnen de geraamde kosten van het project bleven. Er kwamen op geen enkel moment extra kosten in het spel. Wij hebben voor hen gekozen omdat zij de totale renovatie van het begin tot het einde op zich nemen en ons zo alle zorgen uit handen nemen.”

Frank

Bekijk onze realisaties

Wij deden reeds interieurrenovaties in Bocholt, Bree, Pelt, Hamont...

Heeft u bouw- of renovatieplannen?

Wij zitten graag eens vrijblijvend met u samen om naar uw wensen te luisteren en mee te denken hoe we uw plannen binnen de bestaande mogelijkheden kunnen verwezenlijken.

  Bezig met verzenden...

Ontmoet ons hele team

Hoe kunnen we je helpen?