Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Interieurrenovatie kan je woning én leven positief transformeren

Interieurrenovatie door Sleurs & Vangompel is het neusje van de zalm 

Een interieurrenovatie is de sleutel tot een woning waarin je je op dagelijkse basis comfortabel en gelukkig voelt in elk vertrek, en omringd door een inrichting die jouw persoonlijkheid en smaak ten volle omarmt. Wat is er bijvoorbeeld heerlijker dan met verse ingrediënten goochelen in een keuken die niet alleen praktisch is en de nodige opberg- en werkruimte biedt, maar er ook nog eens uitziet alsof ze je individuele stijl tot in de perfectie belichaamt? Bij onze interieurrenovaties sparen we kosten noch moeite om het jou volledig naar de zin te maken: een prachtig keukeneiland, onderhoudsvriendelijke werkbladen, de beste keukentoestellen (zoals een Japanse grillplaat of wijnkoeler), … de opties voor jouw interieurrenovatie zijn werkelijk eindeloos! 

Interieurrenovatie kan zich van onschatbare waarde tonen voor je welzijn 

De interieurrenovatie van je dromen kan echter niet alleen je keuken, maar ook je badkamer betreffen, en daar eindelijk die luxueuze regendouche of sunshower implementeren waar je al zo lang naar snakt, of het ruime ligbad om langgerekte uren in door te brengen. Beschik je over een badkamer van weinig oppervlakte, maar wil je je toch in je hoogsteigen spa wanen wanneer je je toilet maakt? Wij creëren elke interieurrenovatie op maat, en maken daarbij een optimaal gebruik van zelfs de meest minieme ruimte, zodat er geen plekje onbenut blijft. Zo betekent een enkele lavabo in plaats van een dubbele bijvoorbeeld, dankzij het inventieve maatwerk dat we verzorgen, niet dat je noodzakelijk zult moeten inboeten aan opbergmogelijkheden

DSC08522.jpg

Interieurrenovatie is het vakgebied waarin Sleurs & Vangompel een vaste waarde is 

De creativiteit en hoogstpersoonlijke aanpak waarmee we jouw interieur renoveren is ongezien, wat ertoe leidt dat jij een schat aan mogelijkheden ter beschikking hebt om jouw interieurrenovatie naar eigen smaak en voorkeur in te richten. Of je nu een rustieke badkamer met landelijke elementen in gedachten hebt, een frisse look met strakke lijnen of zelfs een moderne badkamer wilt integreren in een authentieke woning: bij Sleurs & Vangompel schuwen we geen enkele uitdaging, en volbrengen we elke interieurrenovatie steevast met glans (en de gelukkige glimlach van een tevreden klant!) 


DSC08686-bewerkt.jpg

DSC08722.jpg

Uw interieur renoveren is een onderneming waarbij u zich best door professionelen laat bijstaan

Bij de interieurrenovatie die van je huis een langverwachte thuis maakt laten we ons bij Sleurs & Vangompel leiden door onze jarenlange expertise en verregaande professionele kennis, om zo een formidabele renovatie neer te zetten die van je interieur een heerlijke plek maakt om in te vertoeven. Daarenboven werken we exclusief met duurzame materialen en superieure kwaliteiten, waardoor onze interieurrenovaties niet alleen een gebruiks- en onderhoudsvriendelijk eindresultaat bekomen, maar ook eentje dat bijzonder lang meegaat!  

DSC08668.jpg

Interieurrenovatie van je keuken of badkamer in gedachten?  

Kan het interieur van jouw keuken of badkamer wel een renovatie gebruiken, maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare partner? Neem nu vrijblijvend contact met ons op, wij overlopen graag met jou de ongetwijfeld talloze mogelijkheden voor de interieurrenovatie van je dromen