Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Keukens in Bocholt en omgeving van hoogstaande kwaliteit en look

Keuken in Bocholt en omstreken nodig? Sleurs & Vangompel is uw adres! 

Keukens in Bocholt en omstreken plaatsen maakt het ware paradepaardje uit van het uitgebreide aanbod van Sleurs & Vangompel, en met reden. De keuken is namelijk het kloppende hart van je woning, waar zich ‘s avonds alle leven in huis verzamelt en vrienden zich rond het eiland scharen wanneer je voor hun aan het kokerellen bent, of ‘s ochtends het hele gezin aan het ontbijt zit met een kopje koffie. Een investering in de inrichting van je keuken is er met andere woorden één in huiselijke gezelligheid, die bovendien op dagelijkse basis blijft lonen. De keukens die Sleurs & Vangompel realiseren in Bocholt en omstreken zijn onovertroffen in hun feilloze combinatie van functionaliteit en esthetiek, waarvan je niet anders kan dan ten volle genieten.  

DSC08538.jpg

Keukens in Bocholt komen steevast van Sleurs & Vangompel: de beste in het vak 

Wanneer we keukenrealisaties in Bocholt en omstreken uitvoeren, laten we dan ook niets aan de verbeelding over: een ruim keukeneiland, de meest recente en kwaliteitsvolle keukentoestellen, kasten en schuiven met geluidsdichte sluiting en een luxueuze finish, een prachtig uitziend doch onderhoudsvriendelijk werkblad, voldoende werk- en opbergruimte, … Wat jouw wensen ook zijn, wij proberen deze steeds zo dicht mogelijk te benaderen binnen de grenzen van het door jou vooropgestelde budget, en met aandacht voor je persoonlijke smaak en interieur.  

Kwaliteitsvolle keukens in Bocholt en omstreken in alle vormen en maten 

Zo merken we bijv. op dat er bij de keukens die we installeren in Bocholt en omstreken vaak wordt gekozen voor een open keuken die het entertainen van gasten toelaat, maar dat je deze trend niet noodzakelijk moet volgen om alsnog een prachtige keuken in je woning te incorporeren. Net zoals je ook kunt kiezen tussen verschillende stijlen om deze keuken mee vorm te geven: strak en modern, rustiek, ... Of misschien prefereer je wel de naadloze integratie van een hedendaagse keuken in een authentieke woning? Sleurs & Vangompel schuwt bij de plaatsing van keukens voor de regio Bochelt en omstreken geen uitdaging, en volbrengt elke keukeninrichting met glans. 

DSC08552.jpg

DSC08574.jpg

Jouw one-stop-shop voor een nieuwe keuken in omgeving Bocholt

Een nieuwe keuken is namelijk een omslachtig en vaak zorgelijk project, dat wij onze klant bij de plaatsing van keukens te Bocholt en omstreken volledig uit handen nemen en van A tot Z afwerken. Gaande van de afbraak en afvoer van je oude keuken tot het op maat gemaakte ontwerp en de aflevering van de nieuwe: Sleurs & Vangompel functioneert als een one-stop-shop voor de plaatsing van keukens in Bocholt en omstreken, die - letterlijk en figuurlijk - alles in huis heeft om jou binnen no time de keuken van je dromen te bezorgen.  

DSC08589-bewerkt.jpg

Al meer dan 82 jaar leveren wij de beste keukens in Bocholt 

Met onze meer dan 82 jaar aan ervaring en expertise leveren wij keukens in Bocholt en omgeving van superieure kwaliteit en ongeziene creativiteit, en verlenen wij een service die gebaseerd is op een persoonlijke betrokkenheid met de klant en diens wensen. Hiervan mag bovendien ook onze prachtige showroom getuigen, die maar liefst 2000m groot is en meer dan 100 opstellingen telt, en de ultieme inspiratie vormt voor iedereen die in de markt is voor een nieuwe keuken. 

Breng een bezoekje aan onze inspirerende showroom

Woon je in de omgeving van Bocholt en ben je toe aan een nieuwe keuken? Bezoek dan nu onze prachtige showroom in Bocholt of vraag simpelweg jouw offerte online aan. Neem nu contact met ons op, en wij helpen je graag verder! Wij zijn steeds bereikbaar op het nummer 089/46 56 00 of info@slvg.be.