Een offerte aanvragenEen offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Je badkamer vernieuwen doe je met Sleurs & Vangompel

Detailwerk of totaalrenovatie – Het vernieuwen van je badkamer is in goede handen 

Elke badkamer is anders. In de ene badkamer is de kraan echt aan vervanging toe, of wordt het douchegordijn na een tijdje vervelend; een andere badkamer is dan weer onpraktisch ingedeeld, en in een nog andere is alles verouderd en aan vervanging toe. Er zijn soms dus maar kleine ingrepen nodig, maar andere keren moet heel de badkamer vernieuwd worden. Voor beide scenario's – en alle mogelijkheden die zich daar tussenin bevinden - kun je terecht bij Sleurs en Vangompel. Wij streven naar een perfect afgewerkte badkamer waar je volledig tot rust kunt komen, en je aandacht kan besteden aan je hygiëne in comfortabele badkamermeubelen.  

Eindeloze opties voor de vernieuwing van je badkamer 

De vernieuwing van je badkamer kan duizend en één vormen aannemen, maar bij Sleurs en Vangompel vindt je ongetwijfeld die ene realisatie waarnaar je op zoek bent. Onze imposante badkamershowroom telt namelijk 2000 vierkante meter: een waaier aan mogelijkheden die zich voor je uitstrekt! Onze badkamermeubelen zijn beschikbaar in een groot gamma aan materialen en kleurenpaletten, waarvan de tegels, kastgrepen, kraanafwerkingen enzovoorts, volledig door uzelf te bepalen zijn. Zo is de vernieuwing van je badkamer gegarandeerd naar wens. Maar ook van thuis uit kun je een kijkje nemen naar wat we allemaal gerealiseerd hebben, en allicht talloze ideeën opdoen. Op onze website kun je bij onze realisaties zien wat er allemaal mogelijk is voor jouw badkamerinrichting.  

DSC08652.jpg

Onze expertise en service voor een perfecte badkamervernieuwing   

Wij onderscheiden ons door onze grote betrokkenheid bij het vernieuwen van je badkamer, duidelijke communicatie en een stipte planning die we strikt naleven. Een badkamervernieuwing is voor ons immers pas geslaagd wanneer ook de service helemaal in orde is. Daarom zorgen wij, vanaf het moment dat je de keuzes voor de renovatie van badkamer vastlegt, voor een volledig en perfect afgewerkte uitvoering van je badkamervernieuwing. Zo hoef je geen contact op te nemen met andere bedrijven voor afbraakwerken of tegels: wij nemen dit allemaal voor onze rekening. Zo ben je zeker van een kwaliteitsvolle vernieuwing, gaande van het kleinste detail tot het grootste badkamermeubel. Wij putten uit onze jarenlange ervaring – sinds 1934 om precies te zijn – om de beste materialen te garanderen en een badkamervernieuwing te voorzien die volledig aansluit bij uw wensen. Want dat is Sleurs & Vangompel in een notendop: service en expertise.  

DSC08686-bewerkt.jpg

Denk je aan een vernieuwing van je badkamer? 

Denk je eraan je badkamer te vernieuwen? Wij zitten graag met  je samen om de verschillende opties te overlopen, en geven vrijblijvend en professioneel advies. Bovendien kun je ook altijd onze showroom bezoeken voor inspiratie, waarbij wij onze service van begin tot eind uitleggen. Nog vragen? Je kunt ons altijd vrijblijvend contacteren via ons contactformulier of het nummer 089/46 56 00. Onze showroom is open van maandag tot vrijdag!  

DSC08694.jpg